MEERKIND c o a c h i n g
kindercoach & coach dyslexie

Over mij

 Mijn naam is Mirjam de Boer en ik woon in Hoofddorp. Ik ben enthousiast, leergierig en spontaan. Ook ben ik een tikkeltje nieuwsgierig en zo nu en dan wat eigenwijs.

Ik heb de opleiding activiteiten begeleiding gedaan en daarna ben ik naar de Pabo gegaan. Mijn hart ligt bij het bieden van begeleiding, zowel 1 op 1 als kleine groepen van kinderen.

Na de Pabo ben ik dan ook direct gaan werken. Ik heb in 20 jaar een flinke dosis onderwijservaring opgedaan. Hierbij heb ik heel veel geleerd over het leren lezen, leerstrategieën en alles wat bij het lesgeven komt kijken. Toch miste ik de laatste jaren het aandacht kunnen geven en besloot ik het over een andere boeg te gooien.

Eerst via vrijwilligerswerk in NT2 klassen, daarna vrijwillig op de ACADEMIE voor verstandelijk gehandicapten. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op een dagcentrum voor verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Ik vind het heerlijk om in een kleine groep te begeleiden. Ik merk dat persoonlijke aandacht en interesse mij energie geeft.

Stiekem wil ik ook weer werken met mijn oude doelgroep, kinderen! Maar ook jongeren en ouders zijn welkom in mijn praktijk. Ik ben gespecialiseerd in dyslexie en andere problemen in de taal-lees ontwikkeling.

Na mijn studies professioneel kindercoach en coach dyslexie ben ik mijn praktijk begonnen.

 In mijn vrije tijd geniet ik van mijn eigen gezin. We trekken erop uit of we Netflixen. Verder wandel ik met de hond, sport ik of lees ik een boek. 


Adiona-websitebanner-transparant-300x150
me


 
 
 
E-mailen
Map